HAPPY NEW YEAR

Kjære lesere, nå går vi snart inn i et nytt tiår, der vi kan ønske året 2020 velkommen. Jeg kan nesten ikke vente med å se hva det nye året har å tilby, men det jeg vet er at det skal skje mye nytt og spennende her hjemme, noe som jeg gleder meg til å vise dere. I dag skal vi bare feire nyttårsaften her hjemme bare vi fire, noe som har blitt en tradisjon de siste årene. Det blir en skikkelig fin avslutning på et år som for vår del har vært veldig stabilt og fint.

Jeg gleder meg til 2020 som jeg tror blir et fantastisk år. De neste 10 årene håper jeg alle vil ta bedre vare på hverandre, både i virkeligheten og på nett – og hvordan vi oppfører oss mot hverandre. Det tror jeg alle burde bli litt flinkere til. Jeg skal i hvertfall starte det nye året med friskt pust. Ved den anledningen så ønsker jeg å si tusen takk for følget og for alle dere som leser, og håper dere får en verdig og magisk avslutning på 2019. Må året 2020 bli like bra, om ikke enda bedre. Jeg håper dere fortsatt vil følge meg på reisen inn i det nye året som kommer. Jeg ønsker dere alle et riktig godt nyttår, vi ses igjen til neste år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s