ENKEL BORDDEKKING

Riktig godt nytt år og velkommen 2020!

Jeg håper alle hadde en magisk nyttårsfeiring og at dere er klar for hverdag og normale døgnrytmer igjen – det er i hvert fall jeg! Litt feriemodus er det her fortsatt, siden det er planleggingsdag i dag.

Det nye året starter jo alltid slik som det pleier, med et eneste stort smell. Vi var ikke fult så heldige med været, det var litt regn utover dagen og masse vind. Vi er jo heldige sånn sett som bor slik at vi har god utsikt over hele bygda, og får da hvert år et fantastisk overblikk over fyrverkeriet ved nyttår. Da er det godt man har muligheten til og sitte inne i sin egen stue og bare nyte den vakre utsikten som vi har. 2019 var et fantastisk år der vi prioriterte og oppgradere uteplassen ute, noe står igjen som vi skal få gjort ferdig i løpet av sommeren. 2020 byr på enda mere nytt og spennende for vår del, og jeg kjenner at jeg gleder meg til og ta dere med på reisen med å dele og vise dere litt av våre prosjekter. Dette er det femte året vi fortsetter med oppussingen, da vi har valgt å ikke ta alt med en gang, og heller fokusere med og ta litt for år etter år. Nå er det bare og stå på, brettet opp armene, sette seg ned og planlegge og begynne starten på årets store prosjekter og fokusere på det positive.

Vi hadde en veldig fin og rolig nyttårsfeiring hjemme, med god mat og drikke. Pinnekjøtt stod på menyen i år, noe som har blitt en fast tradisjon for hvert år. Nyttårsaften for meg handler ikke lenger om festligheter, men heller å være sammen med familien. Jeg er den som liker å bruke tiden min til å gjøre det litt ekstra utav det når anledningen byr seg, med en enkel borddekking slik at stemningen skal bli hyggelig. Jeg håper dere alle har fått en fin start på det nye året, jeg har fått pakket bort julen og det føles alltid like deilig å starte et nytt år med et nyvasket og rent hus.

Nå gleder jeg meg til fortsettelsen, og jeg håper dere vil følge med i 2020 også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s