TILBAKE TIL HVERDAGEN

Nytt år er en tid for å starte med blanke ark for mange av oss, fyll disse dagene med det som er viktig for deg. Jeg synes det er fantstisk å ha noe og se frem til, og at vi møter hverdagen med et ønske om å forbedre oss. Hver uke ser jeg på som en ny start, og derfor er jeg glad i mandager, fordi det er starten på ei hel ny uke, med blanke ark som du selv skal fylle opp. Nå kjenner jeg at det har vært deilig å komme tilbake til hverdagen og rutiner igjen, for ukedagene blir så enda bedre.

For min del skal dette året handle om legge spennende planer for det jeg ønsker å få gjennomført i året 2020 når det kommer til interiør og oppussing. Som nevnt tidligere har vi fortsatt en del prosjekter som gjenstår og som vi allerede har begynt og starte på. Jeg er veldig opptatt av å planlegge i lang tid og finne ut hvordan vi ønsker å ha det, istedenfor og haste oss igjennom oppgavene bare for at alt skal bli fortere ferdig. Det har jeg lært av erfaring, når det kommer til og utfordre meg selv på det omårdet. Denne prosessen er veldig gøy, men fy søren det er ikke lett, når det finnes så utrolig mye forskjellig å velge i. Bruk heller lang tid med å planlegge hvordan du selv ønsker å ha det. Når jeg skal planlegge noe, så pleier jeg å gå flere runder med meg selv, helt til jeg ender opp med et resultat som jeg selv vet jeg blir fornøyd med – etter min mening har det alt og si, og ikke hva alle andre mener.

Trodde aldri at jeg skulle skrive dette, men nå kjenner jeg at det er veldig deilig at julen er ute av huset. Henger litt etter igjen med ryddig, og slik er det vel hos de fleste håper jeg? Det er vel ikke bare jeg som går å rydder hver dag? Det eneste som er igjen av julen er de blomstrete sviblene på kjøkkenet og kransen på døren, men den pleier og få være fremme litt til. Nå skal jeg fortsette litt her hjemme, man blir aldri arbeidsløs av å ha et hus, ønsker dere en deilig torsdag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s