VÅR FØLELSE I HJEMMET

Midten av uken allerede og her går det som det suser. I går var det ikke hvilken som helst dag, for da hadde verdens beste Amalie bursdag. Jeg kan enda ikke forstå at det allerede er 11 år siden. Rart hvor fort disse årene har flydd avsted, og heldigvis har de siste årene vært de beste på lenge, enn de første. Det er jo så rart med det, for det er jo på barna man ser at man blir eldre. I august har jeg plutselig to skolebarn i hus, da hun minste starter på skolen, jeg kunne så gjerne ønske at vi kunne bremse ned tiden, bare litt. I går feiret vi bursdagen hjemme med noen fra klassen på besøk, og det var jo kjempegøy.

Det gjør seg litt med friske blomster nå som julen er helt ute av huset. Det finnes nok ingen blomst som lokker frem like mye vår følelser som det tulipaner gjør, og disse blomstene har jo sin egen tulipan dag i januar. Det er da vi ferier at tulipan sesongen er i gang for fullt, og med friske tulipaner i ulike farger kan vi tyvstarte våren – det kan vi hvert fall her på møre, enn så lenge!

Ha en kjempefin onsdag, dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s