MINE FAVORITTER

Hei på dere!

Riktig god morgen. Jeg starter en ny uke med masse planlegging av vårt nye prosjekt, noe som opptar mye av tiden min om dagene. Nå er det bare og hive seg i rundt, for nå begynner jeg å se lyset i enden av tunnelen, et lite glimt av håp, og et forhåpentligvis godt valg av hvordan ting kommer til å bli. Gleder meg til og vise mer senere om hele prosessen, for det kommer til å bli ganske så spennende!

Det er svært lite som slår den følelsen med friske blomster i stuen, jeg bare elsker den følelsen når du kan kjenne lukten sprer seg i hele huset. For meg så holder det med en bukett og den skal få pryde spisebordet. Dette er en av mine favoritter, og de er like fine når de tørker.

I mellom slagene der jeg sitter og drømmer meg vekk og planlegger, så skal jeg også få shinet huset før resten av gjengen kommer hjem. Jeg slapper mye bedre av og får litt mere ro inni meg, når omgivelsene rundt meg er ryddig. Sånn har det alltid vært fra da jeg var liten av, og da er det fint og kunne gjøre det i fred og ro, så her gjelder det og være effektiv.

Ønsker dere en fortsatt fin dag, og husk å nyt den – om det betyr mer tid med familien, en blomsterbukett eller bare helt noe annet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s