JEG GÅR FOR MARMOR

Hei og god morgen.

Vi er nå i gang med helrenovering av det gamle vaskerommet vårt, som nå skal bli til baderom. Noe som ikke akkurat kommer til å bli billig. Derfor har vi valgt å gjøre noe egeninnsats når det kommer til meisling av gulv. (Noe som vi sparer flere tusen på) siden vi har fått lånt ei maskin selv. Selve jobben med meisling av gulvet ikke nødvendigvis er den tøffeste jobben, så er det å fjerne all massen ut av rommet ansees kanskje som den tyngste jobben.

For en tid tilbake tok vi turen innom Bergersen flis, for å finne litt inspirasjon når det kommer til å velge gulvflis til begge badene som vi skal pusse opp, eller hvert fall til det ene badet. Det er jo et hav og velge i, så utfordringen har jo vært å finne noe som vi begge liker. For det finnes jo så masse lekkert og velge i. Jeg har lenge ønsket marmor på badet, og valget ble enkelt da vi falt for flisen som heter for Calacatta som vi begge to liker, heldigvis. Det er deilig når vi endelig kan senke skuldrene litt, over et valg vi har blitt enige om, og vi kan begynne og se helheten hvordan ferdig resultatet kommer til og bli.

Jeg er veldig opptatt av at badene skal stå i stil med resten av huset, svart og marmor er det mye av det som går igjen, så veggene på badet blir da i svart bortsett fra område i dusjen. Har ikke blitt helt 100% sikker enda hvordan vi skal ha det der. Fargene er i hvert fall klassisk, enkelt og veldig varig. Vi har også kjøpt det svarte servant skapet fra Classic living med dobbel vask, som har topp plate i hvit spettet marmor lignende komposit med underlimt porselens vask som er både stilfullt og praktisk. Vi er i hvert fall i mål når det kommer til gulv, så nå er det bare og planlegge siste rest som er neste punkt på listen, å bli ferdig med meisling av gulv.

Legger ved noen bilder fra showroomet til Bergersen flis som vi var innom, marmor er jo nå for tiden tidløst og vakkert. Bare se på disse flisene da!

Ønsker dere en riktig god fredag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s