DAGENS HØYDEPUNKT

Happy tirsdag!

Da ble det slutt på vårfølelsen her hjemme, det er helt vanvittig hvor mye snø det har kommet på to døgn her på møre og minusgrader, men litt koselig er det også! Etter levering i barnehagen så fikk jeg gått meg en liten runde, og det var faktisk friskt og godt. Det er alltid deilig å komme seg ut, se noe annet enn husets fire vegger. Jeg har aldri vært den som liker å sitte i ro hele tiden, jeg liker å være aktiv og energisk. Nå sitter jeg å koser meg med en kopp te, og nyter lukten som brer seg i huset er bare deilig! Dagen er i full gang med masse på listen, så her er det bare og hive seg i rundt sånn at man rekker alt før barna kommer hjem, er alltid godt å ha noen timer på seg – for noen ganger er det godt med en liten pause i mellom slagene!

Jeg har klart å være effektiv i dag, vasket hele vaskerommet! Nå lukter det deilig og rent, det og starte en ny uke med ryddig og rent vaskerom er alltid like deilig. Jeg har også fått på plass ny pynt her inne, og jeg elsker å pynte med store ting. De er litt mer maskulin og passer rett inn. Når det kommer til interiør og tekstiler så kan jeg nok si at Slettvoll har vært en stor favoritt de siste årene. De har jo så mye fint at man blir jo nesten dårlig, for det er så mye man har lyst til å kjøpe!

Håper dere har hatt en fin start på ei ny uke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s