Å GÅ FOR MIN EGEN STIL

God morgen og hei til deg som leser!

Den beste starten på dagen man kan få er og sette seg ned med en kopp te, og kose seg med det ved bordet. I skrivende stund sitter jeg og ser igjennom en ny katalog, når det kommer til valg av fliser til dusjen. De neste månedene nå kommer det til og bli veldig mye jobb, når det kommer til å planlegge to nye bad. Det er jo dette som er så gøy med hele prosessen, fra begynnelse til slutt. Jeg har en lidenskap og forkjærlighet for dette, går man tilbake noen år i tid så sto jeg oppi dette helt alene, jeg hadde kjøpt meg en leilighet og badet der måtte helt klart rives ut og pusses opp på nytt. Det å ha litt erfaring fra før, det gir meg så mye energi og glede ved å få samme muligheten til å få gjøre dette igjen, med alt det innebærer og frem til ferdig og ønsket resultat.

Stilen utvikler seg fra år til år, og nå er jeg mer enn klar for å gå for min egen stil. Jeg har lært av erfaring at det viktigste er å kunne finne den stilen som man selv liker innen interiør, og ikke være så opptatt av å følge de trendene som er, men heller være tro mot sin stil og sine egne valg. Man lar seg selvfølgelig inspirere, og for mange så er nok Pinterest en av de store inspirasjonskildene for mange. Stilen jeg har valgt å bruke i vårt hjem er Slettvoll, der finner jeg masse fint interiør og møbler som lenge har stått på ønskelisten, noe blir faktisk kjøpt brukt også som igjen er med på å skape helheten som vi ønsker for vårt hjem – en stil som beskrives som moderne.

Mange vil kanskje påstå at jeg er kjedelig når det kommer til fargevalg, for jeg er ikke akkurat kjent for og villa ha for mange farger i interiøret. Derfor vil kanskje planleggingen ta litt ekstra lang tid, siden jeg er veldig opptatt av detaljer og at disse badene skal ha den samme stilen som går igjen ellers igjennom hele huset. For meg er det lettere å planlegge og skape en stil, når man har et utgangspunkt å gå etter, når det gjelder alt fra fliser, stil og farger.

Når det gjelder baderomsgulv så har vi valgt å gå for marmor, en av grunnene er jo at man må prøve og tørre noe nytt – og være 100% sikker i de valgene som man tar, når det gjelder fliser. Samtidlig ønsker vi oss fliser som vi kan være fornøyd med. Det gir meg faktisk enda mer påfyll av energi til å forsøke å skape vårt drømme bad.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s