TILBRINGER DE NESTE DAGENE BORTE

Hei onsdag.

På fredagen var det tid for vinterferie igjen, mange drar sikkert til fjells på hytta og koser seg med lange fine skiturer, kvikklunsj og solo – det tar vi gjerne igjen til påsken, og det er noe jeg gleder meg kjempe masse til. Dagene begynner å bli lysere, solen skinner for første gang på veldig lenge, og det har vært etterlengtet i lang tid nå, det er deilig og tenke på at vi snart går inn i den første VÅR måneden.

Uansett, så ble det en litt annerledes ukes start hos oss, i går tok nemlig jeg og Amalie og reise hjem til mamma på en liten mini ferie bare vi to – for meg er det viktig og få litt alene tid med hver av jentene, derfor synes jeg det passet fint å reise bort akkurat nå. Vi har ikke vært her siden desember, så nå var det virkelig på tide. Det blir så fint å treffe familien igjen, siden det er altfor lenge mellom hver gang! Det er jo også veldig hyggelig å komme hit midt i vinterferien også, vi skal uansett kose oss med lange fine turer i naturen, slappe av og nyte tiden sammen med hverandre. Det er virkelig deilig å få noen dager borte, der jeg slipper å tenke på hverdagslige rutiner som husarbeid – åh, så godt det er.

Den beste slutten på ferien blir å komme hjem igjen og tilbringe tid sammen med hele familien, og nyte den lille tiden vi får sammen før hverdagen er tilbake igjen! Jeg håper dere alle har noen fine dager, enten om du er på vinterferie, eller tilbringer dagene hjemme.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s