PROSJEKT NATTBORD – LUKSUS VS BUDSJETT

Jeg har brukt veldig lang tid på å finne ut av hva slags uttrykk jeg ønsker på soverommet, hva slags nattbord som ville ta seg best ut og hvordan de best mulig kunne stå i stil til resten av stuen. Jeg nå har funnet gleden i å finne noen rimelige alternativer, som ligner de som heter for Zander fra Slettvoll. For det er jo der jeg kjøper det meste av interiør og pynt, men når det kommer til nattbord så ønsker jeg noen litt billigere siden de skal stå i mørket inne på soverommet. Altså, jeg elsker alt fra Slettvoll, og de møblene som jeg har fra de er såpass enkle og stilrene at jeg vil ta igjen det samme på soverommet.

Jeg har kikket på mange lekre varianter, men jeg forelsket meg helt i noen helt enkle fra Home Factory – de har virkelig mye fint som ligner Slettvoll stilen, som passer perfekt til et billigere budsjett som igjen er et verdig Luksus vs. Budsjett.- som er helt i min stil. Så hurra for dette nattbordet, for det kjøpte jeg nemlig brukt på finn – og har allerede lagt inn en ny bestilling på et til fra Home Factory.

Greit nok at du garantert ikke kan sammenligne kvaliteten på disse to,  derfor gikk jeg for budsjett varianten. En annen positiv ting er jo NULL ventetid! Jeg var jo også så heldig som fikk kjøpe utstillingsmodellen, da det allerede var tomt på lager! Hos Slettvoll må man nok vente i nærmere 4-5 uker. Det har jeg ikke tålmodighet til akkurat nå, haha! Jeg er skikkelig fornøyd og gleder meg så mye til å oppgradere soverommet enda et hakk. Det kommer ikke til å bli noe annet enn lekkert å få disse på plass.

Gi meg gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet hvis du er interessert i flere Luksus Vs. Budsjett-innlegg! 🙂

En kommentar om “PROSJEKT NATTBORD – LUKSUS VS BUDSJETT

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s