INSPIRSJON TIL PÅSKEBORDET MED NYHETER FRA NILLE

Kalenderen viser at vi er over i mars og enkelte, optimistiske av oss, vil kalle denne måneden den første vårmåneden. Det er lengre og lengre lyst for hver dag, man våkner opp av fuglene synger hver morgen, det er vår i lufta og snøen er på vei til og smelte – man kjenner mer og mer at det skal bli deilig at vi endelig går mot vår nå.

Påsken er like rundt hjørnet og du skal kanskje ha gjester til bords? Jeg har fått dekket et påskebord med nyheter fra Nille, som kanskje kan gi deg litt inspirasjon til hvordan du enkelt kan dekorere et stemningsfullt påskebord.

I år er det første gang jeg velger å gå ut fra min egen komfortsone, jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri har vært den personen som liker å pynte til påske – da jeg ikke har likt de tradisjonelle påskefargene. Den gul fargen jeg har brukt i borddekkingen fungerer supert synes jeg, og med det svarte som gir en tøff kontrast, liker jeg det ekstra godt. Det er så gøy å bare kunne gå sin egen vei, prøve noe nytt med litt farger i hjemmet.

Ved å bruke naturlige elementer inn i borddekkingen får du en tøff kontrast og hyggelig stemning. Jeg liker å bruke farger som jeg best trivest med, bruk gjerne det du måtte finne i naturen som: gåsunger, strå eller blomster gjør seg fint i vaser, på duken eller sammen med servietten. Jeg har valgt å bruke naturlige farger som jeg er veldig glad i, og som kan brukers til alle årstider. Serviset fra Nille kommer ekstra godt frem når du får kontrastene mot et svart bord eller linduk. Det kan enkelt tilpasses ulike stemninger, sesonger og høytider. Tenk lag på lag med tekstiler og ulike høyder for å skape kontrast.

Det trenger ikke å være verken dyrt eller vanskelig å dekke et personlig påskebord. Hva med å skrive navnet til gjestene på et egg og legge det på servietten, eller pynt gjerne sammen med noen fjær eller små blomster. Du kan også forme et søtt, lite kaninhode ved å knyte servietten rundt et egg og at endene blir to søte, små kaninører. Her er det bare fantasien som setter grenser, men det lille ekstra setter gjerne prikken over i’en!

God påske! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s