PÅSKEFRI, BÅLPANNE OG HYTTETUR

God påske til fine leser!

Hver påske har vi en tradisjon å reise på hytta, vi er jo så heldige som har hytte i egen kommune og får muligheten til å dra på dagsturer dit. Siden påsken i år er så annerledes for mange, så er det viktig å være takknemlig for alt vi har, og gjør det beste ut av situasjonen så godt vi kan. I går benyttet vi finværet og tok en etterlengtet dagstur til hytta, og det var så deilig og være der igjen. Snakk om snøfall da vi kom fram, og det ble snømåking fra en annen verden.

Noen av det hyggeligste med hele påsken er jo å få nyte tiden på hytta, sitte i solveggen etter mange timer ute – kose oss med brus, grille pølser på bålpannen og bare nyte timene ute i snøen. Etter maten laget vi oss ei løype hvor vi gikk på ski, solen varmet hele dagen og vi var ute helt til den gikk ned. Det var kjempegøy når Ane har blitt så stor, at hun også henger seg med på ski hele veien. På veien hjemover hadde jeg og Amalie det gøy, med å gå ei anna løype med og renne ned en nedoverbakke med mest mulig fart som endte opp med masse knall og fall – og morsomt var det. Bedre påske enn dette tror jeg du skal lete lenge etter! Her kommer noen bilder for påsken 2020.

Sender dere gode tanker og håper dere får noen fine påskedager også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s