ÅRETS PÅSKE KRANS

I år er jeg ekstra glad i påsken enn hva jeg noen ganger har vært! Det som setter meg i påskestemning er ikke nødvendigvis fargene, men stemningen. Jeg har alltid vært den som har vært glad i og bruke ting fra naturen, og finner som oftes det naturen har og by på i en hver årstid. Jeg bruker og ta frem påske pynten litt tidligere, sånn at man får gleden av påsken i en litt lenger periode.

Mange har en tradisjon for å lage seg en vakker påske krans av gåsunger, og i år var jeg så heldig og fant meg en som jeg fikk kjøpt hos Mestergrønn. Det var ikke den største som jeg hadde sett for meg, men den var så fin at jeg måtte bare kjøpe en. Natur materiale er noe av det vakreste jeg vet å dra inn i hjemmet og jeg går aldri lei av det. På denne tiden er det fint med gåsunger som også kan brukes som dekor i en vase, med egg og fjær – som helt klart er min favoritt. Eller så man kan også pynte kransen med 3 dekor fugler og sløyfe slik som jeg har gjort, og det ble en nydelig kombinasjon, synes jeg. Akkurat sånn påske pynt som jeg liker.

-ICS-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s