ANNERLEDES PÅSKESTEMNING

Å, for en fin dag vi hadde igjen på lørdagen! Vi tok oss en dagstur opp til hytta igjen, og var ikke hjemme før på kvelden. Jeg synes det alltid er så fint og komme til snødekt landskap på fjellet, gå på ski og bare kose seg. Selv om det bare ble to turer denne påsken, så håper jeg på flere turer til neste år, siden dette ble en litt annerledes påskestemning i år. På turen hjem gikk det jo selvfølgelig et lite snøras, så vi blei jo sperret inne en halvtime før hjelpen kom, det er bare så typisk uflaks. Nå har vi kommet til andre påskedag allerede, og påsken 2020 er straks over!

Husk at det er ikke så mye som skal til for å skape den gode stemningen. I påsken har jeg hatt et lite behov for litt fornyelse i hjemmet, og denne gangen ble det litt nytt til stuebordet og sofaen. Et par nye puter, pledd og koselige småfigurer i okergult fra Kremmerhuset, ingenting er så koselig som å få inn litt påskepynt i hjemmet. Påkelilje har også blitt en av mine favoritter når det kommer til blomster. Vi går mot enda lysere tider i møte, det er i hvertfall noe positivt å tenke på i denne rare tida.

2 kommentarer om “ANNERLEDES PÅSKESTEMNING

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s