EN NY UTEPLASS

Vintermørket slipper sakte, men sikkert taket. Det betyr starten på en ny sesong, der vi drømmer om mest mulig tid på uteplassen. Nå er vi i gang med og forberede noe som forhåpentligvis blir en lang, varm og god sommer – nå er endelig utesesongen straks i gang og for meg blir uterommet mer og mer viktig. Da er det fint å kunne ha en plan for uteplassen som legger til rette for sol, lys og hyggelig samvær med familien. Dette blir den tredje sommeren vi jobber med og få den uteplassen som vi har drømt om lenge. For to år siden kjøpte vi oss ei hagestue, og det er det beste kjøpet vi har gjort. I fjor jobbet vi med og bygge en stor og fin uteplass rundt om hagestuen, og i år skal vi jobbe med og bygge opp vegger i spiler – for og skjerme oss litt fra naboen. Målet er å skape vår egen lille oase, og ha interiør som er personlig.

I år er jeg i gang med og planlegge hvordan jeg skal innrede uteplassen med hagemøbler som vi skal gå til innkjøp av, for og sette en helhet til uterommet. Dette er et veldig vanskelig valg da jeg er veldig opptatt av stil, materiale, form og uttrykk. Det er mange valg og tenke på og ikke minst hvordan møblene skal passe til resten av hjemmet. Derfor kan det være smart å ha en plan for uteplassen, som gjør det enklere å velge møbler tilpasset både behov og stil. Jeg ønsker møbler som er laget for å vare – både med et tidløst uttrykk som aldri går av moten, og med slitesterke materiale som tåler et nordisk klima, sesong etter sesong. Jeg kjøper heller litt og litt av møbler, enn og kjøpe for og fylle opp uteplassen og så for å angre etterpå. Utemøblene skal ha et tidløst og klassisk design. Siden det blir hjemmeferie på oss i år, da er det hyggelig og gjøre det litt ekstra koselig på uteplassen, der vi bare kan nyte lange dager og sene sommerkvelder med et basseng på plass også!

Kom over disse bildene fra katalogen til Slettvoll for litt siden og ble super inspirert til årets sommerens styling. Med alt dette på plass, kan et uterom nytes til det fulle, og være en del av hjemmet man gleder seg til å komme hjem til.

Har dere begynt og planlegge uterommet for sommeren enda?

Ønsker dere en fortsatt fin dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s