BIRTHDAY GIRL

Hei fine lesere!

Jeg håper dere har hatt en fin ukestart så langt. Det er vår, det er sol og vi er midt i uken allerede – herlig! Kan jo ikke bli bedre enn det?Jeg ELSKER at våren endelig er her, det finnes ikke noe deiligere enn å våkne opp til fuglekvitter hver morgen eller bare den deilige, friske vårluften eller hva?

Jeg har en veldig fin start på denne uken, noe som helt sikkert skyldes at jeg nemlig har bursdag i dag. Det aller beste må nok likevel være det å kunne våkne opp om morgenen til bursdagssang av den lille fine familien min, og ikke kunne trenge å forhaste seg til noe som helst i dag, det er deilig det. Jeg er så glad for hvert sekund, hver minutt, hver dag og år jeg blir eldre – og kanskje til og med litt klokere, haha! Noe sier meg at denne dagen kommer til og bli helt perfekt, for jeg elsker jo bursdager når det kommer til meg selv og familien. Man trenger ikke å lage en stor feiring ut av det, jeg liker det best rolig og for meg er det alltid like hyggelig.

Hils også på våre nye robotstøvsuger som har flyttet inn til oss som rengjør hjemmet vårt om natten uten at vi må løfte en finger, og bare det å kunne våkne opp til en ren stue dagen etter en herlig følelse.

-ICS-

2 kommentarer om “BIRTHDAY GIRL

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s