GRØNN ER DEN NYE TRENDEN

God mandag kjære lesere! Hvor godt er det ikke å starte uken med en ekstra fridag! Har dere hatt en deilig langhelg med sommer og sol? Mange er nok enige i det at både mai og juni er en av årets flotteste sommer måneder, der vi virkelig kan nyte denne vakre årstiden. Vi har jo vært så heldig og hatt et helt fantastisk vær de siste dagene, der vi har kost oss med lange solfylte dager utendørs. Når solen i tillegg skinner og det er varmt i luften, – da kan vi ikke ha det bedre, altså! På slike dager som dette elsker jeg å bo slik som vi gjør, litt i høyden med utsikt over hele bygda – helt perfekt. Hvor herlig hadde det ikke vært å hatt det slik til sommeren hadde vært over, å våkne opp til blå himmel og sol hver dag, åh det hadde virkelig vært digg – så vi får heller glede oss over hver eneste dag vi får med deilig sommervær.

Nå som vi går mot lysere tider, så er farger en viktig del av innredningen. Det er mange som nå er i en fornyelsesprosess der man ønsker å få inn mer og mer farger. Noen skapere enn andre og gjerne de vi i lang tid nå har styrt unna. Denne sommeren kommer til å gjøre mange hjem fargerike, muntre og glade. Farger gjør noe med humøret, det gir oss en form for positivitet og glede.

Den siste tiden har jeg faktisk brukt på å velge meg ut en ny farge, siden jeg ønsker meg litt mer farger i hjemmet. Grønn er en farge jeg har lyst til og bruke mer av nettopp fordi jeg synes det er veldig fint, og så er det jo gøy å kun endre stil og utrykk med noen små enkle grep – som med puter og tekstiler. Grønn er en avslappet og naturlig farge som passer godt inn på stua, siden det er en farge som er spennende og komfortabel.

Er ikke dette lekre farger sammen? Selv om jeg ikke har det så veldig fargerikt, så synes jeg at dette er veldig fint. Vel, komboen svart og grønt er en innertier hos meg kjenner jeg. Jeg har ikke brukt så veldig mye grønt før, var vel for noen år tilbake og har først nå funnet ut at det er en farge som har kommet i hus for å bli denne gangen. Jeg har aldri vært noe særlig glad i grønt, det var en farge jeg ikke trivdes med i det hele tatt.

Denne helgen har vært så utrolig fin, og det føles veldig rart å ha en ekstra fridag i dag på en mandag! Denne uken kommer til å gå skikkelig i surr, når man tar en søndag som første dag i uken, håper dere også har hatt ei fin pinsehelg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s