EN DUFT AV SOMMER

Hei og riktig god onsdag!

Her sitter jeg og nyter stillheten for meg selv i noen timer og nyter den herlige duften av sommer, nemlig friske hvite peoner – kan det bli bedre? Tenkt at vi nå er i den siste skoleuken for i år, og sommerferien nærmer seg med stormskritt. Nå ser jeg frem til og nyte noen herlige sommerdager, der vi bare kan senke skuldrene, slappe av, leke, bade, og bruke tid til det vi ønsker aller mest – sommer på bygda er herlig. De siste dagene har vært helt nydelige, vi har våknet opp til solskinn utover hele dagen hver dag, virkelig ingenting kan slå norsk sommer på slike dager som dette – og været ser nok til og holde seg like fint til helgen er over igjen, nå krysser jeg fingrene for dette ikke blir slutten på de fine sommerdagene vi faktisk har.

Nå skjer det saker og ting på hjemmfronten også. I helgen fikk vi på plass lister i hagestuen, nå mangler det bare å koble opp strøm, så er den klar for nye hagemøbler som vi skal hente neste måned. Sakte men sikkert begynner det og bli slik som jeg har sett det for meg, endelig. Jeg gleder meg til og vise dere hvordan uteområdet kommer til og bli, for øyeblikket ligger det og flyter masse materialer til den nye trappen vi skal lage, og det ser ikke så veldig fint ut.

Det jeg gleder meg aller mest til er og få ferdig uteplassen slik at vi kan kose oss der i sommer. Vi har jo et stort område med veranda også, slik at noe må nok ventes til neste år med og kjøpes inn, siden jeg har solgt de hagemøblene som vi hadde. Det er jo veldig gøy at vi har kommet et skritt nærmere målet, med og få den uteplassen og hagestuen som har vært drømmen i mange år. Håper dere fortsatt får en fin dag videre. Snart skal jeg oppdatere om badet vårt også, gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s