VERDENS FINESTE PLASS PÅ NORDMØRE

Åååå, dere! Onsdagen var bare helt magisk fin, det er nemlig ingenting som slår en deilig sommerdag ute på verdens fineste plass på Nordmøre, med den gode sommervarmen om dagene. Selv om det kan bli en smule varmt, så skal vi absolutt ikke klage! Dette er virkelig Norge på sitt beste, og jeg kan si det sånn at det finnes ingen plasser som kan måle seg med vakre Stangvika, dette er nok det fineste stedet jeg vet om. For oss er det bare en liten kjøretur unna, og vi ser på oss selv som heldige som har så fine turområder så nærme, og det beste er jo og få ha en slik plass helt for seg selv på dagtid. Tenkt å våkne opp til noe så vakkert fra solen står opp til den går ned? Her er det veldig betydelig rolig og veldig idyllisk ved stranda, og man får virkelig nyte sommeren på sitt beste på slike dager som dette.

Stangvik (lokal uttale «stangvikja») er ei grend ved Stangvikfjorden i Surnadal kommune på Nordmøre. Hvor flott er det ikke å få se litt av nordmøre til dere som bor langt unna? Her får man virkelig kjenne på hvor godt det er å bo på bygda, med masse fugleliv, sjøen rett ved og ei båthavn med båter som suser forbi, det er sommeren i vakre Stangvika.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s