MARMORFØLELSEN

Ikke spør meg hvorfor eller hvordan dette har skjedd, men den gode grunnen kan nok være at marmor har vært perfekt å bruke i interiøret i flere år, og som nå skal være veldig populært å skape i de fleste hjem – som igjen er de største baderomstrendene for øyeblikket. Jeg skal innrømme at jeg alltid har mislikt marmor, og når jeg først brukte plastfolie på kjøkkenbenken så fikk jeg mer og mer sansen for det, og blir like betatt hver gang marmor dukker opp på skjermen. Marmor har kommet for å bli og finnes i mange spennende nyanser, og det er jo virkelig rålekkert! Det å skape marmorfølelsen på badet er enkelt å skape, så lenge lyssettingen er riktig gir det en lun atmosfære med mørke farger.

Men dere vet, det å skal planlegge to bad på en gang er mye vanskeligere enn hva jeg trodde! Vi ønsker å ha noe som vi skal trives med over tid, og ønsker derfor at begge badene skal være forskjellig men likevel med en rød tråd. Badet skal være det rommet hvor vi kan senke skuldrene og finne ro, så det at vi skal trives på badet har mye å si på tilværelsen i hjemmet.

Bare se på dette! Jeg tipper jeg ikke er alene om å drømme om nytt bad når jeg ser bilder som dette. Sort og marmor som min favoritt kombo, er bare helt perfekt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s