HAR VÆRT SÅ DÅRLIG DE SISTE DAGENE

God morgen kjære lesere.

Tenk hvor rart det er å plutselig ha mange fine og magiske sommerdager med sol, varme og bading hver eneste dag og plutselig så snur det seg til kjøligere dager der man nesten kunne tro at man hadde kommet tilbake til oktober igjen, for sommerværet her på møre har vært så dårlig de siste dagene. Hvertfall når vi våkner opp til regn og 12 grader. Temperaturen er i alle fall levelig igjen, og jeg har virkelig savnet den følelsen av å et et kaldt soverom. Neste uke er det meldt godvær, så da er det og bli bortskjemt med sommerværet, med en klassisk og god sommer. Forige uke var helt perfekt med tanke på at barna tok sommerferie. Jeg vet jo nesten ikke lenger hvilken dag det er, og på mange måter er det jo litt deilig også, for nå kan vi nyte dagene med og slappe av med god samvittighet når vi trenger det.

Det har vært noen uker siden jeg kjøpte friske blomster, så nå er det nye blomster på plass i vasene, og da er det ekstra hyggelig å gå helgen i møte med en nydelig blomsterbukett på bordet. Vi er også i ferie modus og nyter disse ukene sammen!

Jeg ønsker dere alle en riktig god dag – Nyt den til det fulle!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s