BADEROMS DESIGN

Hei på dere!

Dagene går med og drømme seg bort i å planlegge badene våre, så nå gleder jeg meg. Badet i første etasjen er stort sett ferdig planlagt, så den biten er nå endelig i boks – og det har tatt sin tid kan man si. Inspirasjonen er klar til både gulv, vegger, farger og detaljer – og det er bare så gøy. Servantet (kjøpte jeg inn allerede for et år siden, haha) den står fint pakket inn i esken sin enda ved trappen, så i gangen nå er det fult kaos – men det klarer vi og leve fint med for noen måneder. Servantet var kanskje den vanskeligste biten å velge ut, siden vi ønsket oss en med to vasker. Jeg kom jo over den lekre fra classic living, så valget falt jo på den til slutt. Det er jo et hav og velge i, så det at man skal finne et nytt servant til og ha på badet oppe, blir ikke lett. Denne gangen kommer vi til å kjører på med den lukseriøse, klassiske og personlige stilen! Mørke farger trenger slettes ikke være dystert, det er jo nøyaktig det som er inn for tiden. Mørke vegger og mørkt interiør er nøyaktig det som er stilig, og jeg ønsker meg et litt annerledes bad enn det folk er vant til.

I dusjen har vi valgt et dusjpanel i fargen svart og sølv,  fordi det passer best på grunn av fargevalget vi har gått for og til rommene. Vi har valgt å ha både dusj oppe og nede. Badet oppe skal være til jentene/gjestebad, og badet nede skal være hovedbadet. Har laget en liten collage på hvordan badet nede kommer til og bli, også for og se helhetsinntrykket. Dusjpanelet vi skal ha i begge dusjene som vi hele tiden har sett for oss, sånn som på bildet er to dusjpanel med kroppsdyser, vannfall, hode og hånddusj. De har vi allerede fått hjem, og jeg kan nesten ikke vente til de kommer opp.

Det er både gøy og tidsfordrivende å drive og skal planlegge bad. Som jeg har av erfaring så trenger jeg lang tid på og finne ut hvordan man skal ha det, helt til man lander på en stil som man selv vet man vil ha. Vi har gått flere runder fram og tilbake, og nå er jeg veldig fornøyd med den ene stilen som vi har gått for.

Vi skrives, nyt dagen!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s