STILRENT

Happy Onsdag!

Grått er flott ikke sant? Hvertfall på dette kjøkkenet er det det! Fargevalget her er ikke så veldig spennende, det går i grått, hvitt og svart – veldig fine base farger å ha på et kjøkken. Før November i fjor fikk jeg endelig ønsket mitt oppfylt med å få malt kjøkken veggen i fargen dempet sort – som igjen er med på og hente opp fargen i enkelte detaljer. Kjøkkenet ble pusset opp i 2014, det er fra Ikea og heter for Bodbyn. Nå seks år senere har jeg veldig lyst til å fornye kjøkkenet. Hadde jeg skulle startet på nytt igjen, så hadde jeg gått for et svart kjøkken, med en helg vegg med masse skap plass og mindre overskap. Men, kanskje en vakker dag – så blir det nok.

Å skape en svart vegg på kjøkkenet er både elegant og stilig. Det er enkelt og gir en stram look. Jeg kunne aldri tro at en svart bolle med grønne epler kunne være så vakker og pynte opp i interiøret? Det er med på å skape interiøret vakrere, og det er nettopp det som er magien ved å hente opp farger i svarte vegger og detaljer. Fargene passer sammen og det er det som gjør det så delikat og enkelt.

Dette kjøkkenet var jo noe ALLE skulle ha i 2014, og det skjønner jeg veldig godt. Det er jo et kjøkken som er tidløst, og aldri går av moten. Selv om jeg ønsker en forandring, så er jo kjøkkenet fint slik som det er og ikke minst praktisk med masse oppbevaringsplass. Man har jo lov til å drømme, og drømmer er til for å skapes – en vakker dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s