DÅRLIG START PÅ HELE OPPUSSINGS PROSJEKTET

Hei og riktig god morgen!

Det ble en dårlig start med oppussing av bad, når det ble satt på vent i to måneder på grunn av CoVid19 midt i hele oppussings prosjektet. Men nå er vi i full gang igjen, og det så gøy at det endelig går fremover med badet vårt nede, alt som vi har bestilt til badet har kommet, så nå er det bare å glede seg til og montere alt på plass –  noe som jeg gleder meg kjempe masse til. Planen var jo egentlig at vi skulle pusse opp begge badene i år, men siden budsjettet ikke strekker til har vi valgt å legge litt ekstra i hoved badet nede og ta badet oppe til neste år igjen. For noen måneder siden begynte vi å grave ned rør, vi har fått lagt varmekabler og støpt igjen vinduene og gulvet. Nå har vi kommet så langt at vi har begynt med lekting av vegger, og det er så gøy når det endelig blir satt fart på sakene og at det går fremover .

Vi har nå kommet frem til at vi ønsker de samme flisene i dusjen, som vi skal ha på gulvet. Det har vært frem og tilbake på hvilke fliser vi skulle ha i dusjen, men jeg tror det vil bli mye finere med de samme marmor flisene, på den måten blir det ikke for mye men heller klassisk og moderne mot resten av de svarte veggene i rommet. Nå som det er noen få uker igjen til skolestart og jobb – så er det greit og få gjort unna mesteparten av det vi kan – for målet er og få ferdig badet i løpet av høsten/ juletiden. For jeg blir jo så utålmodig etter og få alt ferdig. Vi jobber også med et barnerom ved siden av badet nede, der vi skal bytte tak, lister og noen småting også – siden begge barna skal få seg nye rom. Det vil si at arbeidsoppgave blir det ikke noe mindre med det første. Det er jo så gøy med slike oppussings prosjekter, for hver gang man kommer et skritt nærmere målet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s