TILBAKE TIL HVERDAGEN

God morgen. Da var tiden kommet, noe som betyr at det er offisielt slutt på sommerferien. Den første uken tilbake til hverdagslivet er i mål, og det føles helt fantastisk å være tilbake til normale dager med gode rutiner igjen. Nå har vi plutselig to skolebarn i hus, det er både rart, vemodig og spennende tider fremover. Selv om det har vært godt med ferie, så er det godt å kunne kjenne på savnet etter de travle hverdagene igjen. Siden denne sommer ble veldig annerledes for hele Norge, så var faktisk hjemmeferie i år helt perfekt – ikke bare for oss, men kanskje for alle andre også! Det har vært en lang og deilig sommer, noe som vi har vært veldig heldig med.

De fineste minnene barna våre sitter igjen med, er alle de fine turene som de har fått vært med på, uavhengig om hvor det er og ting som vi har fått gjort sammen. Hjemmeferie i Norge i år har vært veldig fint – siden vi har verdens vakreste land å reise i. Så lenge barna trives, har det bra, smiler og er glad – så er det, det viktigste for oss foreldre. Vi koser oss fortsatt med mange fine soldager og kvelder i hagestuen vår – som lenge har vært etterlengtet med nye møbler fra Slettvoll på plass. Det er ikke så mye som skal til for å få et inspirerende og frodig uterom hvor du kan nyte sommeren. Og husk at du ikke trenger store plassen for å gjøre det hyggelig.

Enn så lenge må dere ha en riktig god start på ei ny uke!

Følg på gjerne på mine facebook sider også :

En offisiell side for bloggen : ICSINTERIOR

Interiørside for hus, hjem & interiør: NORSKE INTERIØRBLOGGERE 

(På denne siden er alle velkommen, du trenger ikke å ha blogg for å bli medlem)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s