HØST STEMNING I STUEN

Velkommen september. Nå som høsten er her gjelder det å nyte hver årstid så godt man kan. Jeg ser virkelig frem til mørkere kvelder, og kaldere temperaturer. Alle fargene som høsten bringer med seg er så ubeskrivelig vakre på denne tiden av året. Høsten er den tiden vi trekker inn og gjør oss klare til å møte mørketiden, og jeg er klar til sene høstkvelder med høstens lekreste trendfarge. Jeg har valgt å gjøre noen små forandringer, med en ny lampe, interiør og tekstiler – som gir en lun og god stemning til høstens farger! Det er ikke så mye som skal til før du føler at hjemmet ditt har fått et nytt uttrykk.

Jeg har blandet Nille og Slettvoll sine produkter, som passer fint sammen. Hos Nille finner du nå mange fine nyheter og tekstiler i mange vakre farger.

Denne høsten har jeg gledet meg til. Jeg er så glad i den lune og koselige stemningen med tente lys. Denne årstiden er veldig spennende å jobbe med når det kommer til interiør og farger. Dempende fargetoner hører høsten til, jeg lar meg inspirere av disse flotte fargene for å pynte et enkelt bord. Det er så gøy å style hjemme nå, både inne og ute på høsten når det begynner å bli så kaldt ute, er du ikke enig?

Er du på jakt etter å skape den perfekte høststemningen? Høsten forbinder man gjerne med mørke farger, som velur, oker og brune toner. Denne høsten har jeg falt helt pladask for fargen rustbrun, der jeg også fant putetrekk og pledd i samme farge, og synes det ble skikkelig fint og er perfekte sammen for en deilig høststemning. Miks gjerne ulike lykter og lysestaker sammen med forskjellig former og stil for et personlig preg, som gir en lun høststemning inne.

Jeg er veldig opptatt av å bruke farger og tekstiler som skal passe sammen, da blir det mye enklere å finne produkter du kan style med for å skape et høstlig uttrykk. Fargene jeg har valgt å gå for denne høsten er brun, beige, orange og rustbrun. Dette er farger som gir den gode, varme og lune stemningen som man ønsker å bruke til styling om høsten.

Vil du skape et hjem som er varmt og innbydende, så er det lurt å starte med farger av ulike tekstiler som er nøytrale og som gir et klart inntrykk i rommet. Tekstiler kan virkelig forandre ett rom, og ved å blande ulike teksturer som fløyel, bomull, lin og skinn blir tekstilene straks mer spennende og interiøret blir mer glamorøst og moderne.

I

På denne tiden er det ekstra koselig å lyse opp hjemmet med lekre lykter og lysglass. Ikke bare lyser du opp hjemmet ditt, men det blir også veldig lun stemning med levende lys, varme og gylne farger.

Her skal vi nyte mange fine kvelder med tente lys, pakke oss godt inn i store pledd med varm drikke – mens høststormen herjer utenfor.

Ønsker dere en fin september!

6 kommentarer om “HØST STEMNING I STUEN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s