ET SKRITT NÆRMERE NYTT BAD

God morgen kjære dere.

Nå er det endelig på tide og vise dere hvor langt vi har kommet med badet. Da vi først startet i januar med oppussingen kom covid19 opp i alt rundt mars tiden – noe som gjorde at oppussingen ble satt på vent i 3 måneder, typisk vår uflaks. Jeg har alltid hatt en plan om at dette badet skal være ferdig før jul + et barnerom som skal være ved siden av, så da er det bare og håpe på det beste. Siden sist har det gått i ett, noe som betyr at det har skjedd SÅ utrolig mye at jeg nesten må klype meg i armen. For fysøren så innmari gøy, og så fint det kommer til og bli. På badet har vi nå fått opp svarte baderomsplater fra fibo og tak i høyglans. Noen synes kanskje at det kan bli litt mørkt, men med spotter i taket og lys i speilene så kommet det nok til å bli veldig fint. Svarte vegger er med på og skape en fin kontrast til marmor fliser.

Fredagen var flisleggeren her for og smøre membran utover gulvet. Allerede til uken når flisene har kommet blir gulvet og dusjveggen flislagt i marmor, det tror jeg blir rålekkert. Resultatet er vi veldig fornøyd med, og vi gleder oss hver dag for hver minste lille bit som faller mer og mer på plass. Dette er så spennende og jeg gleder meg masse til og alt av prosessen videre, tenkt at vi endelig er snart i mål.

Jeg er allerede i gang med og planlegge bad nummer to, og har delvis funnet ut hvordan det skal være, det er like gøy hver gang jeg setter i gang med planlegging av oppussing, som skal skje i løpet av året 2021.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s