EN LITEN SMAKEBIT PÅ JULEN

Hei til deg og god morgen.

Vet dere hva? Desember nærmer seg, og vi går inn i den store julemåneden og det betyr at vi snart kan nyte den fine adventstiden. I år er det nok mange som benytter seg av sjansen til å pynte litt tidligere enn hva de vanligvis gjør, rett og slett på grunn av situasjonen som vi er i. Da er det ekstra hyggelig å kunne gjøre hjemmet lunt og koselig, slik at store og små kan glede seg enda mer til desember – bare ved og nyte den magiske stemningen som julen gir. Akkurat denne tiden har jeg venta litt på og gledet meg ekstra mye til, siden ukene fram mot jul går veldig fort så klarte jeg ikke å holde meg – for første gang på lenge har vi pyntet en uke tidligere enn hva vi gjorde i fjor – så nå er julestemningen i det minste på plass.

 

2 kommentarer om “EN LITEN SMAKEBIT PÅ JULEN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s