UNDERVEIS PROSJEKT BAD

Hei og riktig god helg.

Dagene flyr av gårde når man har så mye på to do listen å gjøre før jul. Vi har kommet et stykke med badet og det vil jeg vise dere. Siden sist har vi fått lagt ferdig taket med spotter i, fått på plass fliser i dusjveggen og gulvet, og stikk kontakter i fargen sort og vi kan endelig begynne å se for oss hvordan det blir i helheten. I tillegg har vi nå fått ferdig det nye barnerommet nede, og det ble en stor glede for begge jentene når de nå har fått hvert sitt rom. Det som gjenstår er å bestille dusjdør til dusjen, og to store runde speil som skal over servantet og lister oppved taket. Vi har også valgt ut servantbatteri med et stilrent design i en matt sort farge, som står i stil med de øvrige valgene på badet. Små ting som knagger, toalettrullholder og en hylle skal også på plass etter hvert.

Da vi tok turen innom flisleverandøren bergersenflis for snart et år siden, da fant vi akkurat de flisene som vi ønsket oss til badet. Flisen heter for CC STONE CALACATTA SMOOTH og er i str 60×60. Calacatta er en av de mest fantastiske marmorflisene som er fabelaktig og gir en dybde og en variasjon uten like – med hundrevis av biter, er det virkelig gøy å kunne leke seg litt. Calacatta flisen har mange forskjellige utrykk og som er med på å gi en luksuriøs følelse til hele rommet. Med store fliser på vegg og gulv får badet ro og en luksuriøs atmosfære. Akkurat slik vi ønsket.

I løpet av helgen skal vi også få montert opp toalettet som skal på veggen, og servanten skal på plass og det blir da klart for montering av baderomsutstyr. Jeg kan si at jeg er veldig fornøyd med badet så langt og det er jo årets store julegave og få et nytt bad til jul.

Det blir så fint! Synes ikke du det også?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s