NORDENS STØRSTE NETTBUTIKK TIL DYR

I samarbeid med Doggie.

Etter 16 år online i Sverige, finner du nå nordens største nettbutikk til dyr også i Norge, som heter for Doggie. Her finner du de mest populære produktene til hundeutstyr – og de mest populære varemerkene som er følgene: Zero DC, Julius K9, Dog Copenhagen, Puppia, Flexi, Ruffwear, Doggles og mange fler. Her får du blant annet hundeseler, hundehalsbånd og et stort utvalg av hundeklær,  hundevesker hundekobbel, hundebriller, hundesenger og mye mer. Du finner alt du behøver til deg og din hund, uansett om du konkurrerer, trener eller bare koser deg med hunden din.

Alle dyr fortjener å bli litt skjemt bort, og da passer det jo ekstra fint med en hundeseng, eller en ny  hundeleke eller hvorfor ikke et nytt hundedekken? Her finnes det noe for alle hunder, uansett om du har en liten eller stor hund, og uansett hundens alder. Hos Doggie finner du det hundeutstyret som passer akkurat din hund!

Er du på jakt etter gode hundeprodukter til din hund eller valp, så anbefales det at du velger det produktet som valpen eller hunden din kan vokse med. Det er viktig at du velger en hundesele som kan justeres rundt halsen og brystet, eller et hundehalsbånd som er justerbart og et mykt og lett hundekobbel er også å anbefale. En hundesele og et hundehalsbånd har egentlig den samme effekten, som gir oss muligheten til til å leie hunden på bånd – som også gir oss kontroll og beskytter hunden mot farlige situasjoner.

Hundetrening er også viktig for at hunden skal trives og ha det bra, og da kreves det mye når det kommer til fysisk psykisk aktivisering. Hunden liker at det skal være gøy, både når det kommer til leking og trening og hos Doggie finner du alt som du behøver til hundetreningen. Å det beste av alt, er jo at hunder foretrekker en liten godbit som belønning etter god treningsøkt, med stort utvalg av smaksrike hundegodteri.

Alle produktene som selges av Doggie, er tilpasset til det norske markedet. De har valgt å selge funksjonelle og gode hundeprodukter med ordentlig, bra og holdbar kvalitet. Nettbutikken følger trender, mote, hva som er populært globalt, og de tar inn mindre og nye varemerker som skal være interessante for hundeeiere. Det å investere i kvalitetsprodukter som holder til langvarig bruk er både smart for deg selv og for et bærekraftig forbruk til et godt hundeliv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s