FREMTIDENS LOKALER

Samarbeid med Indus

Indus er en bedrift som jobber med å lage fremtidens lokaler, for skoler, kontorer og barnehager. Alle moduler har et godt innemiljø og gjennomtenkte materialvalg. Indus ønsker å hjelpe til med alt fra håndtering av byggetillatelse og konstruksjon til løpende vedlikehold og service.

Indus har to typer kontormoduler som du kan velge mellom, den ene er økonomiklasse og den andre standard. Økonomiklassebygning har et fleksibelt kontor med bra standard, som har flyttbare mellomvegger som man kan tilpasse planløsningen etter ønsket behov. 

Standard ligger i en litt annen klasse mellom økonomiklasse og den mest eksklusive kontortype som heter for business class. Den benyttes mye som personaldel til skoler, men fungerer også ypperlig som frittstående kontor. Standar har et lokale med god takhøyde og temperaturregulerte kontorer og nettverksuttak ved hvert skrivebord. Lokalene er lyse og enkle å rengjøre, romslige og med moderne ventilasjon som består av aircondition. Indus har et stort fokus på at her skal folk trives på jobben, der man kan stille krav til det miljøet som man befinner seg i. 

Skolemoduler har store klasserom med lyst interiør og gode gjennomtenkte planløsninger på  61 m2 . Noe som gir et bedre arbeidsmiljø  og en forutsetning for bedre læring. Indus skolemoduler har ingen gulvskinner i modulskjøtene, og det er med på å gi en enklere rengjøring. Det er også en smart løsning når det kommer til plassmangel, enkle, gjennomtenkte løsninger er med på å skape mer behagelig lyd på skolen.

Skolelokalene har også ventilasjon for effektiv luftebehandling og lavere energiforbruk, som bidrar til at skolelokalene er til og trives i. De har også rømningsdører for raskere evakuering.

Barnehagemoduler er toppmoderne med trivelige rom, som er med på å gi et godt arbeidsmiljø og lavt energiforbruk. Her får du oppdelte rom med enkle og gjennomtenkte løsninger som personaldel med eget kjøkken, garderobe, kontor og HWC – med gode arbeidsflater og lagringsplass som inneholder det mest moderne innen utstyr og ventilasjon.

Her er det også ingen gulvskinner i modulskjøtene, som igjen bidrar til lett rengjøring. Komfortvarme i gulv, for triveligere lek på gulvet. Lyst miljø som er enkelt å rengjøre og som oppfyller alle tilgjengelighetskrav.

Går man bakover i tid, så husker man at ordet brakker var mest kjent for bygningsarbeidere, som måtte ha en plass å oppholde seg igjennom jobbreise. Nå har det blitt framtidens lokaler for kontor, skole og barnehage og til andre bedrifter som ønsker et bra arbeidsmiljø.

Indus har moduler som et bærekraftig alternativ man kan trives med i mange år fremover, hos de kan du enten få leie eller kjøpe i en avtalt periode. De har også 40 års erfaring med gode referanser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s