STØTTESTRØMPER FOR ENHVER SMAK

I samarbeid med Mediconline

Mediconline er en nettbutikk for støttestrømper og fotpleie for enhver smak, og disse produktene vil være med og hjelpe deg til å gjøre hverdagen mye enklere. Vi alle ønsker oss en kropp som vi skal trives i , uten smerter i alle muskler og ledd, hovne, rastløse eller trette ben som kan gjøre at vi takker nei til sosiale sammenkomster, i tillegg til at vi ikke orker å trene på grunn av smerten. Da er det fint å kunne bruke disse gode tåsokkene som  gir tærne og føttene ubegrenset frihet.

Jeg har valgt meg ut 2 par anti-skli tåsokker som jeg er overrasket fornøyd med. Dette er gode sokker som gir deg barfotfølelsen, og som kan brukes til hverdagsbruk. Tilgjengelig i flere flotte farger! HER finner du tåsokker med anti-skli.

Et kjent problem med vanlig sokker er alt fra vond lukt, til fotsvette og fotvorter, som kan være veldig irriterende. Bare tanken til å ta av seg skoene kan være så avskrekkende at man helst vil unngå å besøke for eks et Treningsenter. Da er det kjekt å vite at det finnes hjelpemidler for å få vekk de små plagene – og de produktene finner du HER hos MedicOnline.

Tåsokkene er også et godt alternativ til tøfler. Disse sitter veldig godt på foten og finnes HER. Med antisklisåler risikerer du ikke å skli på glatte gulv eller trapper. Tåsokkene bidrar også til at føttene har en optimal temperatur, og du trenger ikke å bekymre deg over svette føtter under treningen, eller hjemme.

Med disse sokkene kan du endelig nyte livet uten plager, og hvor herlig er ikke det? Tåsokker passer også til de som driver med yoga, pilates, dans eller aerobics – eller bare til å gå barfot hjemme.

Tilpass treningen til dine skader og ikke minst formen din, for trening er viktig. Unn deg fotpleie, komfortabelt undertøy og ha alltid et par gode innleggssåler. Og glem ikke glem tåsokkene, her finnes det et par for alle!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s