Bomaby bord – før/etter

Måtte nesten lage ett eget innlegg om dette bombay bordet mitt her. Sånn fremstår bordet nå etter aller siste oppussingen som den har vært igjennom. Tror nesten at denne var ett av de aller første oppussingsprosjektet jeg gjorde da jeg fikk sansen for interiør. Da jeg fikk dette bordet for første gang, da var den i fargen brun – før den fikk sin aller første makeover. Husker aller første som ble gjort, var å pusse det ned skikkelig – før jeg skulle male den helt hvit. collageSTUEBORD

Sånn ble da det ferdige resultatet. Som kjent så forandrer smaken seg også når  det gjelder interiør.

Det jeg gjorde var:

– Vasket bordet med rødsprit for å få vekk voks

* Pusset med sandpapir

* Vasket med salmiakk vann

* Malte 2 strøk med grunning

* Malte 2 strøk med gulv-oljemaling

Etter en stund så var jeg lei av og ha bordet helt hvitt, da ville jeg prøve en ny makeover som skulle gjøre bordet enda stiligere. Da ville jeg prøve å ha veggtapet på bordplaten.. Da gjorde jeg følgende:

collageetter

* Tok en strøk med lim på bordplaten

* Så festet jeg veggtapeten på bordet slik jeg ville ha det

* Tok 3 strøk med vanlig gulvlakk over tapeten

 Var det noen som sa ….  Forandring Fryder 🙂 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s