Det lille ekstra

Det finnes jo ingenting som er bedre enn å fylle opp bade med godsaker og med forskjellige farger. Min favoritt farge på badet må helt klart være turkis, en skarp farge som er god å ha i mine øyner. Style opp i forskjellige fassonger. Jeg har alltid vært i min lille «blå periode» hva som er med den fargen, det vet jeg ikke. Jeg bare ELSKER DEN, rett og slett.
 
Det som er så greit, det er å fylle opp av alt av hyller og plass du har – med og ha det på badet. Fylle opp alt av lekre håndklær, såper, duftlys, pinner, såper osv… you name it! Badet er jo det som er mest «private» , den plassen som vi skal ha det lille ekstra, eller hva?
 
IMG_2910 IMG_2909 IMG_2911 IMG_2916 IMG_2919

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s