Før og etter

Heisann og hoppsan! De siste ukene har det vært noen travle dager hjemme hos Thomas. For noen uker siden så begynte vi med et nytt prosjekt, og det var at han hadde noen kompiser hjemme på besøk – som skulle hjelpe til med og pusse opp et helt nytt rom til Amalie. Jeg føler meg mye heldigere enn noen gang, både jeg og Amalie kunne ikke hatt det bedre enn det vi har nå, etter alt strevet vi har vært igjennom så er vel det meningen med at vi fant lykken til slutt. 
 
Nå er det skikkelig i gang med oppussing, og jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg til alt er blitt ferdig. Det å skal flytte fra et nytt hjem til et annet blir jo en prøvelse. Alt blir helt nytt for oss, og jeg er veldig spent og føler meg klar for et nytt steg i livet. Så langt i denne oppusinngen så har det kostet en del, man ser virkelig en stor forandring og på hvor mye arbeid som egentlig har blitt gjort – og det er jo det som er så fint, man ser virkelig hvor fint det er når alt er ferdig.. hvor flott det ferdig resultatet er. Mer enn man kan se ved første øyenkast.
 
Før var rommet enkelt og lite innebyggende med litt furu og blåe toner i alt som var av vegger og lister. Dette rommet var heller ikke akkurart «sprekt» etter min stil og alt for enkelt for meg. Ved første øyenkast så tenkte jeg fort at dette rommet må det gjøres noe med.

FØR :

 

 

collage ROM 1collage ROM 2Her startet vi med å ta ut gamle lister og gulv. Så ble det nye pannel plater på veggen, nye lister og gulv ble det også. Garderobe skapet som var på rommet ble revet ut, og nå skal et nytt skap inn på rommet. Lysbryter, lamper og stikkkontakter er skiftet ut. På dette rommet valgte vi å gå for samme gulvet som på stuen og gangen, for og holde en helhet mellom rommene. Her skal det bo en prinsesse, noe skal skal synes 🙂

ETTER :

collage ROM 3collage ROM 4collage ROM 5

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s