KJELLERSTUEN – FØR OG ETTER

Heisann.
 
Neste mnd så skal jeg og Amalie flytte inn til Thomas – og da er jeg veldig heldig som får flytte inn i et nytt oppusset hus. jeg skal vise dere fra rom til rom og det gleder jeg meg til. Det første vi startet på var kjellerstuen, før så var veggene her i furu (en farge som jeg ikke klarer lenger)
 
Ellers så er kjellerstuen perfekt for å innerede og bruke de møblene som skal være der. Når jeg kommer til farger så er jeg fast bestemt på hvordan det skal være, og jeg gir meg ikke før det blir sånn.. hehe! Er alltid gøy å diskutere med Thomas, for når det kommer til interiøret og stil, så lar han meg være sjefen. Dette rommet blir brukt hver dag, ellers så skal dette rommet brukes til hjemmekos, film og kos å hygge 🙂
 

FØR 

IMG_3712IMG_3713IMG_3714ETTER:

bilde (12)IMG_4490IMG_4489IMG_4488

Gleder meg til å innrede kjellestuen med lyse og mørke fargetoner, og det som er det must å ha i hjemmet er gode og mye deilige pledd, og så klart puter 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s