Lysekronen min

Det beste med å være på shopping, er å finne alt som du virkelig ønsker deg og vil ha! For noen mnd siden så hadde jeg virkelig en lykkedag, da jeg bare var på en liten titterunde, det jeg virkelig var på leiting etter fant jeg rett foran øyene på meg *wihii* Jeg forelsket meg helt i denne, å det er vel kanskje ikke så rart? 

Favoritt kjøpet mitt ble denne vakre lysekronen

IMG_3272IMG_3273IMG_3274IMG_3275IMG_3287Jeg har rett og slett forelsket meg i denne vakre lysekronen, så dette var en av mine store lykkedager. Den ligner på Lisbeth dahl sin. Er den ikke nydelig? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s