NATTBORD FØR OG ETTER

For noen uker siden så bestemte jeg meg for å gjøre en forandring av nattbordene. Jeg hadde tapet liggende fra før, etter at jeg gjorde det samme prosjektet med stua bordet mitt. Noe må jo stå i stil, og da fikk jeg lyst til og gjøre det samme med nattbordene mine – siden jeg følte at jeg trengte litt forandring på soverommet.

Et steg på man bare begynnne, og da passet det bra og begynne med dette lille prosjektet mitt. I steden for og male nattbordene – så tok jeg helle den tapeten som jeg hadde liggende fra før, gjett hva det altså ble, SÅ KULT. Til alt det «elegante» ellers i huset her var det tøft med et lite avbrekk.

Før bilde:

collagejIMG_2886Etter:

IMG_2892IMG_2894IMG_2893IMG_2903

8 kommentarer om “NATTBORD FØR OG ETTER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s